Güncel Haberler

RESMİ: CSKA’dan Pota Altına Ivlev Eklemesi

Turkish Airlines Euroleague‘in Final Four gediklilerinden, son VTB Ligi şampiyonu CSKA Moskova, pota altı rotasyonuna yerli uzun takviyesi yaptı.

Geçen sezon Parma Perm forması ile izlediğimiz, Rus milli takımının da bir parçası olan tecrübeli uzun Vladimir Ivlev ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

31 yaşında olan 2.07 metre boyundaki tecrübeli pivot geçen sezon VTB’de 26 maçta ortalama 17.9 dakika süre alırken 4.9 sayı, 4.3 ribaund, 1.1 asist ile katkı verebilmişti.

Kariyerine 2009’da Dynamo Moskova’da başlayan Ivlev, burada 2 sezon forma giydikten sonra tam 5 sezon Nizhny Novgorod formasını giymiş ardından 4 sezon da Lokomotiv Kuban’ın başarısı için ter dökmüştü. Geçen sezonu da Parma’da tamamlamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …