Güncel Haberler

RESMİ: Asvel, Bako ve Cole ile Yolları Ayırdığını Duyurdu

Turkish Airlines Euroleague‘de mücadele edecek olan Fransa Betclic Elite Pro A şampiyonu LDLC Asvel Villeurbanne‘de 2 ayrılık birden yaşandı.

Fransız ekibi hem Ismael Bako hem de Norris Cole ile yolların ayrıldığını duyurdu.

2.08 metre boyunda olan 25 yaşındaki Belçikalı uzun 2019 yazında katıldığı Asvel’de bu sezon Pro A’da elde edilen şampiyonlukta 33 maçta ortalama 14.6 dakika süre almış, 6.0 sayı, 4.2 ribaund ile katkı vermişti. Euroleague sahnesinde ise 27 maçta ortalama 14.3 dakika sahada kalırken 5.6 sayı, 3.6 ribaund istatistikleriyle mücadele etmişti.

1.88 metre boyunda olan 32 yaşındaki NBA patentli tecrübeli guard ise geçen sezon takıma katılmış, Pro A şampiyonluğu yolunda 26 maçta ortalama 20.0 dakika süre alırken 10.8 sayı, %42.9 3sayı, 1.4 ribaund, 2.4 asist ve Euroleague’de ise 30 maçta ortalama 26.2 dakika sahada kalırken 13.7 sayı, %35.0 3sayı, 1.9 ribaund, 3.6 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, Deplasmanda Blois’yu Ezdi Geçti

Fransa Betclic ELITE Pro A 29. hafta mücadelesinde LDCL Asvel Villeurbanne konuk olduğu Ada Blois‘yı …