Güncel Haberler

Koç Popovich, Nijerya Mağlubiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Las Vegas’ta oynanan hazırlık maçında ABD, Nijerya’ya 87-90’lık skorla yenilerek tarihinde ilk kez bir Afrika temsilcisine kaybetmiş oldu.

Karşılaşmanın ardından tecrübeli koç Gregg Popovich açıklamalarda bulundu:

Maç 3 sayılık farkla bitti. Bu rakibimizin bizden daha fiziksel bir oyun oynadığı gerçeğini değiştirmiyor. Rakibimize neden bu kadar çok üç sayılık atış şansı verdiğimizi bulmamız ve bu fırsatları azaltmanın bir yolunu bulmamız gerekiyor. Bu geceki maçta farkı yaratan faktörün bu olduğu ortada. Rakibimizin hakkını vermek gerekiyor. 4 gündür antrenman yapıyoruz, buna rağmen sahada görüp beğendiğim şeyler de oldu. Bir yandan maçı kaybettiğimiz için mutluyum. Bu kayıp, eğer buradan ders çıkarmazsak bir şey ifade etmiyor. Ancak aynı zamanda hazırlık sürecinde başımıza gelen en önemli şey olabilir. Çok yetenekli ve karakterli oyuncularımız var. Bu durumu düzeltmenin yolunu bulacağız.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA AmeriCup’da ABD ile Venezüela Arasındaki Maça Yağmur Engeli!

Brezilya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIBA AmeriCup‘da C grubu mücadelesinde Amerika Birleşik Devletleri ile Venezüela …