Güncel Haberler

FLAŞ: Hem Partizan Hem de Bologna’nın Gündeminde Wanamaker Var!

7DAYS EuroCup‘da gelecek sezon için şimdiden en güçlü favorile olarak ilan edilen Partizan ile Virtus Bologna, yıldız bir oyun kurucunun peşindeler.

La Gazzetta dello Sport’un haberine göre iki iddialı ekip de NBA’de son olarak Charlotte Hornets forması ile izlediğimiz ve şuanda serbest kalan eski Fenerbahçeli Brad Wanamaker ile ilgileniyorlar. Tecrübeli guardın adı daha önce Maccabi ve CSKA ile de anılmış ama bir gelişme yaşanmamıştı.

Wanamaker hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

31 yaşında olan 1.90 metre boyundaki tecrübeli oyun kurucu, Hornets ile 22 maçta ortalama 19.5 dakika süre alırken 6.9 sayı, %12.5 3sayı, 1.8 ribaund, 3.4 asist istatistikleriyle katkı vermişti. Euroleague sahnesindeki son senesinde ise temsilcimiz Fenerbahçe ile 31 maçta 11.3 sayı, 2.7 ribaund, 3.8 asist, 1.3 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bologna, Tecrübeli Guardı Hackett ile Kontrat Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Virtus Bologna, tecrübeli guardı ile kontrat yenilediğini açıkladı. İtalya Lega Basket …