Güncel Haberler

RESMİ: Higgins, Beklendiği Gibi Barça ile Uzattı

Turkish Airlines Euroleague‘in son finalisti ve İspanya Liga Endesa‘nın şampiyonu FC Barcelona, gelecek sezon da zirvedeli yerini korumak için transfer hamlelerine devam ediyor.

Takımdan ayrılması gündeme gelen ama sonrasında kontratında bir iyileştirmeye gidilen Cory Higgins‘in hali hazırda 2022 yazına kadar devam eden kontratı 2 yıl daha uzatıldı, böylece Birleşik Amerikalı skorer en az 2024 yazına kadar Katalan ekibinin formasını giyecek. Barça ile Higgins arasında yaşanan bu pazarlık döneminde Milano da devreye girmiş ama oyuncunun aklını çelmeyi başaramamıştı.

Higgins hakkındaki detaylı analizimi daha önce sizlerle BURADA paylaşmıştım.

1.95 metre boyunda olan 32 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon takımını Euroleague sahnesinde finale taşıyan önemli isimlerden biriydi ve 39 maçta süre alarak tamamında ilk beş başladı, ortalama 26:35 dakika sahada kaldı, 13.1 sayı, %37.1 3sayı, 2.2 ribaund, 2.4 asist, 1.1 top çalma, 13.8 verimlilik puanı istatistikleri ile mücadele etti. Higgins takımının Liga Endesa şampionluğuna uzanan yolda ise 33 maçta ortalama 22.4 dakika sahada kalırken 10.5 sayı, %35.4 3sayı, 2.2 ribaund, 2.5 asist, 1.2 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

https://youtu.be/6eZ4pSbEroY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …