Güncel Haberler

İDDİA: Zenit, Mickey Transferinde Mutlu Sona Ulaştı! (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘de gelecek sezon da wild card (özel davetiye) ile oynayacak olan Zenit, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Eurohoops’un iddiasına göre Khimki‘de bireysel anlamda iyi bir sezon geçiren ve hali hazırda serbest olan Jordan Mickey ile 1 yıllık anlaşmaya imza attılar.

Aslında daha gazzetta.gr bu haberi Haziran sonunda vermişti ama o dönem Milano’nun da devreye girmesiyle işler karışmıştı. Son durumda Mickey, 4 numara pozisyonunda Zenit çatısı altında daha fazla süre bulabileceğine kanaat getirdi ve kararını verdi.

Birleşik Amerikalı uzun hakkındaki detaylı analizimi BURADA yapmıştım daha önce.

2.03 metre boyunda olan 26 yaşındaki Mickey, bu sezonun en büyük hayal kırıklıklarından biri olan Khimki‘de, ardarda gelen ayrılıkların sonrasında takımın McCollum ile beraber yegane iki yabancısı olarak sezonuna kadar devam etmiş ve bireysel anlamda kariyerinin en iyi dönemini geçirmişti. Birleşik Amerikalı uzun 28 maçta göre alırken 15.6 sayı, yüzde 23.9 3sayı, 5.8 ribaund, 1.5 blok, 16.5 verimlilik istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …