Güncel Haberler

İDDİA: Virtus Bologna, Hervey’i Panathinaikos’dan Kaptı (Analiz)

Gelecek sezon koç Scariolo yönetiminde 7DAYS EuroCup‘da final oynayıp İtalya Lega Basket Serie A‘da da şampiyonluk ünvanını korumak isteyen Virtus Bologna, forvet rotasyonuna önemli bir takviye yapmaya hazırlanıyor.

Pianeta Basket’in haberine göre İtalya şampiyonu, adı Panathinaikos ile geçen Kevin Hervey‘i kaptı ve büyük ölçüde anlaştı, yakın zamanda resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Birleşik Amerikalı uzun forvet hakkındaki analizimi sizlerle BURADA daha önce paylaşmıştım.

2.03 metre boyunda olan 24 yaşındaki genç uzun forvet, geride bıraktığımız sezon Lokomotiv Kuban forması ile VTB Ligi’nde 23 maçta ortalama 26.5 dakika süre alırken 11.7 sayı, %34.4 3sayı, 4.9 ribaund, 1.0 asist, 1.5 top çalma, 11.9 verimlilik puanı ve EuroCup’da ise 17 maçta ortalama 26.9 dakika sahada kalırken 12.4 sayı, %33.8 3sayı, 6.9 ribaund, 1.2 asist, 1.9 top çalma, 13.5 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı vermişti.

https://youtu.be/SrcW-7Sl278

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …