Güncel Haberler

Sırbistan, 2. Yarıda Kendisine Gelip Dominik’i Farklı Geçti

2020 Tokyo Olimpiyatları‘na katılacak takımı belirlemek üzere Belgrad’ın ev sahipliğinde düzenlenen eleme organizasyonunun A grubu mücadelesinde ev sahibi Sırbistan, konuk ettiği Dominik Cumhuriyeti‘ni 94-76’lık skorla geçerek turnuvaya iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Maçın ilk yarısı 47-47 beraberlikle geçilirken ikinci yarıda Sırbistan 47-29’luk skorla rakibine net bir üstünlük kurdu. Sırbistan ikinci maçında Filipinler’i de geçerse yarı finale lider olarak başlayacak. Dominik ise Filipinler karşısına tamam mı devam mı parolasıyla çıkacak.

Sırbistan’da Boban Marjanovic 18 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Filip Petrusev 17 sayı, 3 ribaund, Vasilije Micic 16 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Nemanja Bjelica 12 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Dominik cephesinde ise Victor Liz 16 sayı, 9 ribaund ile en skorer isim olurken, Michael Torres 16 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Gervis Solano 10 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: İtalya, 17 Farktan Dönerek Sırbistan’ı Devirdi!

Hazırlık Maçları kapsamında Yunanistan’da düzenlenen Acropolis Turnuvası’nda İtalya, güçlü rakibi Sırbistan karşısında 17 farktan geri …