Güncel Haberler

Alperen’i Bekleyen Uzun Yaz

Genç yıldızımız Alperen Şengün, zorlu ve uzun bir yaza başladı Olimpiyat elemelerinden çıktığı Uruguay maçıyla birlikte.

18 yaşındaki uzun, Kanada’da A Milli Takımımız‘la beraber mücadele edeceği Olimpiyat elemelerinin ardından FIBA U19 Dünya Şampiyonası için Letonya’ya hareket edecek.

Ancak burada bir takvim çakışması da söz konusu olacak. 12 Dev Adam eğer elemelerde finale yükselmeyi başarırsa bu maç 5 Temmuz Pazartesi günü oynanacak. Ancak U19 Dünya Şampiyonası 3 Temmuz Cumartesi başlıyor. Dolayısıyla Alperen bu durumda şampiyonanın grup maçlarında forma giyemeyecek, son 16 turundaki maçlarda görev alabilecek.

Bu yaz NBA draftlarına girecek olan Alperen’in ABD’li otoritelere göre ilk 15 sıradan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=6-EEOh7M7uc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …