Güncel Haberler

7DAYS EuroCup’da 2021-22 Sezonu Yeni Formatta Oynanacak

7DAYS EuroCup‘da format değişikliğine gidildi.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor ile Türk Telekom‘un ülkemizi temsil edeceği organizasyonda 2021-22 sezonuyla beraber format değişikliğine gidiliyor.

Buna göre toplam 13 ülkeden 20 takım mücadele edecek ve 10’arlı 2 gruba bölünecekler. Normal sezon aşamasında takımlar 9 içerde 9 deplasmanda olmak üzere toplam 18 maça çıkacaklar. Bu gruplarda ilk 8 sırada yer alan takımlar ise üst tura çıkacak ve bu andan itibaren artık eleme statüsü devreye girecek.

9 Temmuz Cuma günü çekilecek kurada takımların yer alacağı torbalar ise son 3 sezon boyunca gösterdikleri başarı kriterlerine göre şu şekilde belirlendi:

  1. Torba
    Valencia
    Morabanc Andorra
  2. Torba
    Promitheas Patras
    Lokomotiv Kuban
  3. Torba
    Gran Canaria
    Joventut Badalona
  4. Torba
    Buducnost Voli
    Partizan
  5. Torba
    Virtus Bologna
    Lietkabelis
  6. Torba
    Cedevita Olimpija
    Dolomiti Energia Trento
  7. Torba
    Boulogne Metropolitans 92
    JL Bourg
  8. Torba
    Türk Telekom
    Ratiopharm Ulm
  9. Torba
    Frutti Extra Bursaspor
    Hamburg Towers
  10. Torba
    Umana Reyer Venezia
    Slask Wroclaw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …