Güncel Haberler

Senegal’e Covid Engeli!

2020 Tokyo Olimpiyatları‘na katılabilmek için elemelerde mücadele edecek olan Senegal Milli Takımı, takımda artan Covid-19 vakaları nedeniyle turnuvada yer alamayacağını duyurdu.

Eleme maçlarının başlamasına artık saatler kalmışken kadrosunda Fenerbahçe Beko’nun yeni transferlerinden Pierria Henry’de bulunduran Senegal’den can sıkıcı bir haber geldi. Takımda 4 ismin Covid testinin pozitif çıkması sonucu maçlara çıkamayacaklarını belirttiler.

Barcelona ve Galatasaray’ın eski uzunu Boniface N’Dong’un koçluğunu yaptığı Senegal, 29 Haziran – 4 Temmuz arasında Belgrad’da B grubunda Porto Riko ve İtalya ile beraber ilk 2 sırada yer almak için mücadele edecekti.

Senegal’in çekilmesi sonrası Porto Riko ve İtalya ilk turu geçmeyi garantilediler. Sadece çapraz eşleşmeler için grup birincisini belirlemek adına aralarındaki maçı yapacaklar. Bildiğiniz üzere A grubunda ise ev sahibi Sırbistan, Filipinler ve Dominik yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Senegal, Güney Sudan’ı Farklı Geçti (Fenerbahçeli Henry’den 5 sayı)

Ruanda’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2021 FIBA Afrika Şampiyonası D grubu maçında Senegal, rakibi Güney Sudan‘ı …