Güncel Haberler

İDDİA: Stoudemire Sahalara Geri Dönüyor!

İsrail basınına göre Amare Stoudemire basketbola geri dönüyor!

Team Scout’un haberine göre halihazırda NBA ekiplerinden Brooklyn Nets’de oyuncu gelişim koçu olarak görev alan tecrübeli uzun tekrar basketbola dönmek istiyor.

Haberin detaylarında Stoudemire’ın hissedarı olduğu iki İsrail ekibinden birine, Maccabi Tel Aviv ya da Hapoel Jerusalem‘e dönmek istediği belirtildi.

38 yaşında olan 2.08 metre boyundaki Birleşik Amerikalı uzun son olarak 2019-20 sezonunda Maccabi forması giymiş ve İsrail Winner Ligi’nde 17 maçta ortalama 16.2 dakika süre alırken 8.7 sayı, 4.4 ribaund, 1.1 asist, 10.9 verimlilik puanı ile şampiyonluğa katkı veren isimlerden biri olmuştu.

Stoudemire, kariyerinde 6 kez NBA’de All-Star seçilirken, 1 kez sezonun en iyi beşine, 4 kez sezonun ikinci beşine seçilmiş ve 2003 yılında da kariyerine yılın çaylağı olarak başlamıştı. Avrupa’da ise 2 kere İsrail Winner Ligi şampiyonluğu yaşamıştı; biri 2017 yılında Hapoel Jerusalem, diğer ise yukarıda belirttiğim gibi 2020’de Maccabi Tel Aviv ile gelmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=CtGFHsTdpN4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Colson Liderliğindeki Maccabi, Monaco’yu Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 18. hafta mücadelesinde Colson liderliğindeki Maccabi Tel Aviv konuk ettiği AS Monaco‘yu …