Güncel Haberler

RESMİ: Obradovic, 30 Yıl Sonra Yuvaya Döndü!

Euroleague tarihinin efsane isimlerinden Zeljko Obradovic, 30 yıl sonra yuvasına geri dönüyor.

Son olarak bir önceki sezon, 2019-20’de temsilcimiz Fenerbahçe Beko’yu çalıştıran Obradovic, 1 sezon ara verdikten sonra yeni sezonda hangi takımın başında olacağı belli oldu.

Tecrübeli Sırp koç 1991 yılında başantrenörlük kariyerine başladığı Partizan‘a geri döndü ve 3 yıllık kontrat imzaladı.

61 yaşındaki efsane koç gelecek sezon Partizan’ı 7DAYS EuroCup ya da Adriyatik Ligi şampiyonluğuna taşıyarak Eurolegue bileti kapmasını sağlamaya çalışacak.

Obradovic’in kariyerinde tam 9 Euroleague şampiyonluğu bulunuyor ve bunların ilki 1992 yılında Partizan’ın başındayken gelmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …