Güncel Haberler

RESMİ: Milano, Beklenen Mitoglou Transferini Açıkladı!

Turkish Airlines Euroleague‘i 3. sırada tamamlayan bu platformdaki tek İtalya Lega Basket Serie A temsilcisi Olimpia Milano, uzun rotasyonuna önemli bir takviye yaptı.

Bir dönem adı temsilcimiz Anadolu Efes ile de anılan, Panathinaikos ile yollarını ayıran Konstantinos Mitoglou ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdular.

Dinos Mitoglou ise transferle alakalı, “Bu benim için yeni bir meydan okuma olacak. Yeni takımım, koçlarım ve takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Olimpia Milano’nun büyük hedefleri olduğunu biliyorum ve bu koyacağımız hedeflere ulaşmak için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım” açıklamasını yaptı.

Yunan uzun hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.10 metre boyunda olan 25 yaşındaki genç uzun, bu sezon Euroleague sahnesinde 34 maçta forma giyerken 23 tanesinde ilk 5 başladı ve ortalama 20:18 dakika süre alıp 9.3 sayı, %29.5 3sayı, 5.4 ribaund, 11.3 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …