Güncel Haberler

Sırbistan’ın Kanat Rotasyonunda İki Önemli Eksik Var!

2020 Tokyo Olimpiyatları‘na katılabilmek için eleme maçları oynayacak olan Sırbistan‘a iki önemli kanat oyuncusundan kötü haber geldi.

Sırbistan Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada iki önemli isim, Vladimir Lucic ve Marko Guduric‘in eleme maçlarında forma gimeyeceği belirtildi.

Lucic, Bayern forması ile Guduric de Fenerbahçe forması ile başarılı bir Euroleague sezonunu geride bırakmışlardı. Ancak yapılan açıklamada iki ismin de sakatlıklarını tam olarak atlatamadıkları, tedavi süreçlerimnin devam ettiği belirtildi.

Lucic, ayak bileğinden tedavi olurken, Guduric de tendon tedavisini noktalamak için şuanda Almanya’nın Munich kentinde.

Bildiğiniz gibi Sırbistan’da Aleksa Avramovic, Bogdan Bogdanovic ve Nikola Jokic gibi isimler zaten yoktu. Bu iki ismin de eklenmesionları ciddi şekilde yaralamış oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: İtalya, 17 Farktan Dönerek Sırbistan’ı Devirdi!

Hazırlık Maçları kapsamında Yunanistan’da düzenlenen Acropolis Turnuvası’nda İtalya, güçlü rakibi Sırbistan karşısında 17 farktan geri …