Güncel Haberler

FLAŞ: Heurtel, Olimpiyatlarda Yok (Beaubois daveti geri çevirdi)

2020 Tokyo Olimpiyatları için hazırklıklara başlayan ve kampa giren Fransa‘da şok bir gelişme yaşandı.

Olimpiyatlar’a eleme oynamadan direkt katılacak olan Fransa, hazırlık kampının ilk gününde kadroda yer alan isimleri sağlık testinden geçirdi ve BeBasket’in haberine testi geçemeyen Thomas Huertel kadrodan çıkarıldı, Olimpiyatlar’da forma giyemeyecek.

Haberin detayında ise bu gelişmenin ardından koç Collet’nin Anadolu Efes’in yıldızlarından Rodrigue Beaubois‘yı takıma çağırdığı ama tecrübeli oyuncunun daveti reddettiği bilgisi yer alıyor.

23 Temmuz’da başlayacak Olimpiyatlar’da Fransa A grubunda ABD, İran ve milli takımımızın da mücadele edeceği Kanada’nın Victoria kentinde oynanacak elemelerden gelecek takımla birlikte mücadele edecek.

Fransa milli takımının 12 as + 4 yedek isimden oluşan kadrosunda yer alan oyuncular şöyleydi:

Pivotlar: Rudy Gobert (Utah Jazz), Moustapha Fall (ASVEL), Vincent Poirier (Real Madrid)

Forvetler: Guerschon Yabusele (ASVEL), Amath M’baye (Pinar Karsiyaka), Nicolas Batum (Los Angeles Clippers), Timothe Luwawu-Cabarrot (Brooklyn Nets)

Guardlar: Nando De Colo (Fenerbahce), Evan Fournier (Boston Celtics), Andrew Albicy (Gran Canaria), Thomas Heurtel (ASVEL), Frank Ntilikina (New York Knicks)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel, Federasyon ile Anlaşmasını Bozdu ve Zenit ile İmzaladı!

Euroleague ve Liga Endesa’nın güçlü ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid’in sorunlu şekilde ayrılan, yaz dönemiminin …