Güncel Haberler

FLAŞ: Polonara, Baskonia’dan Ayrıldığını Doğruladı (Rota Fenerbahçe)

Geride bıraktığımız sezon bireysel performansıyla Turkish Airlines Euroleague sahnesinde adından en çok söz ettiren isimlerden biri olan Achille Polonara kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Tuttosport’a açıklamalar yapan milli oyuncu, takımı TD Systems Baskonia‘dan ayrılmanın zor olduğunu ama daha üst seviyede bir takımın kendisini istediğinde hayır demenenin zor olduğunu belirtti. İtalyan basının da bu takımın Fenerbahçe Beko olduğu doğrulandı.

Polonara şu ifadeleri kullandı:

Baskonia’dan ayrılmak çok zor, sonuçta bana Euroleague oynama fırsatını ilk veren kulüp. Ayrılacağım için çok üzgünüm ama daha üst seviyede bir takım sizi istediğinde hayır demeniz zor oluyor.

Tuttosport

Bildiğiniz gibi Fenerbahçe Beko‘nun teklifi sonrası Baskonia da İtalyan forvete bir kontrat önermişti ve görülüyor ki tercihini sarı lacivertlilerden yana kullanmış.

Oyuncu hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.02 metre boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli uzun bu sezon Euroleague sahnesinde 33 maçtan 29 tanesinde ilk beş başlarken ortalama 30 dakika sahada kaldı ve 12.2 sayı, %44.3 3sayı, 6.6 ribaund, 1.9 asist, 1.2 top çalma istatistikleri ile kariyerinin en iyi rakamlarına ulaştı.

https://youtu.be/ed4-X9iJRkA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius, Merkezefendi Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi‘nin 68-93 gibi net bir …