Güncel Haberler

İDDİA: Fenerbahçe, Metecan ile İmzalamak Üzere!

Ülkemizi Turkish Airlines Euroleague‘de temsil eden ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko, yerli rotasyonunu güçlendirmek için çalışmalara devam ediyor.

Sizlere daha önce ilgilendiklerini iletmiş olduğum Metecan Birsen ile Basketfaul’ün haberine göre 1+1 yıllık kontrat üzerinde anlaşma sağladılar. Fenerbahçe Beko‘nun yakın zamanda transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Milli oyuncu hakkındaki yorumlarımı ve detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.08 metre boyunda olan 26 yaşındaki milli oyuncu, bu sezon Pınar Karşıyaka forması ile BSL’de 32 maçta ortalama 23.3 dakika süre alırken 8.9 sayı, %36.0 3sayı, 5.4 ribaund, 1.3 asist, 8.8 verimlilik puanı ve BCL’de ise 14 maçta ortalama 22.1 dakika süre alırken 6.4 sayı, %30.0 3sayı, 5.5 ribaund, 6.6 verimlilik puanı istatistikleri ile mücadele etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …