Güncel Haberler

İDDİA: Bayern, Kısa Rotasyonunu Güçlendiriyor!

Geride bıraktığımız sezon Turkish Airlines Euroleague‘in keyifli sürprizlerinden biri olan FC Bayern Munich, İtalyan koç Trinchieri ile nikah tazeledikten sonra gelecek sezonun planlarına hız verdi.

Eurohoops’un haberine göre kısa rotasyonunda iki önemliyi tamamladılar; iç transferde bir çok takımın ilgi odağında bulunan Wade Baldwin ile kontrat yenileme konusunda prensip anlaşmasına vardıkları gibi, Panathinaikos ile Milano’nun da yakından ilgilendiği Darrun Hilliard ile de büyük ölçüde anlaştılar.

1.98 metre boyunda olan 28 yaşındaki Hilliard, bu sezon Euroleague sahnesinde CSKA Moskova formasyla 37 maçın 30 tanesinde ilk 5 başlarken ortalama 19:24 dakika süre almış ve 8.7 sayı, %32.7 3sayı, 2.0 ribaund, 1.1 asist, 5.9 verimlilik puanı istatistikleri ile mücadele etmişti.

1.93 metre boyunda olan 25 yaşındaki Baldwin bu sezon Bayern forması ile 39 maçın 38 tanesine ilk 5 çıkarken ortalama 27:17 dakika sahada kalırken 15.3 sayı, %28.5 3sayı, 3.0 ribaund, 4.0 asist, 1.1 top çalma, 13.4 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı vermişti. Adı Micic’i kaybetme ihtimaline karşın arayışta olan temsilcimiz Anadolu Efes ile de anılan atletik guard, geride bıraktığımız sezon koç Trinchieri’nin liderlik görevini verdiği ve yüksek verim aldığı, takımın hem savunmada hem de hücumda en önemli parçarlarından biriydi kuşkusuz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …