Güncel Haberler

Yunanistan, Porto Riko’yu Lakerslı Antetokounmpo ile Geçti!

Acropolis Turnuvası’nda ev sahibi Yunanistan, konuk ettiği Porto Riko‘yu Lakers’ın uzunu Antetokounmpo’nun etkili oyunu ile 77-69’luk skorla geçmeyi başardı.

Koç Pitino yönetimindeki Yunanistan’da Kostas Antetokounmpo 14 sayı, 4 ribaund, 4 blok ile öne çıkarken, transfer gündeminin zirvesinde yer alan Konstantinos Mitoglou da 12 sayı, 5 ribaund ile ona destek olan isimdi.

Porto Riko cephesinde ise Isaiah Pineiro 17 sayı, 6 ribaund ve eski Daçkalı Gary Browne da 14 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Bildiğiniz gibi Yunanistan da milli takımımızla beraber Kanada’nın Victoria kentindeki eleme gruplarında mücadele edecek. Bu nedenle de yakından takip ettiğimiz takımlardan biri konumundalar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milli Takımımızın Grubu: Letonya’dan Yunanistan’a Farklı Tarife!

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa elemeleri 2. tur I grubu mücadelesinde milli takımımızın rakiplerinden ikisi …