Güncel Haberler

Eski Daçkalı Colson, MVP Ödüllerine Doymuyor!

Strasbourg‘un Birleşik Amerikalı forveti Bonzie Colson, Fransa Jeep Elite Pro A‘da 2020-21 sezonunun En Değerli Oyuncusu seçildi.

Colson bildiğiniz üzere FIBA Şampiyonlar Ligi’nde de sezonun en değerli oyuncusu seçilmişti, böylelikle onun için harika geçen 2020-21 sezonunda 2 tane MVP ödülü elde etmiş oldu.

Bir önceki sezon ülkemizde Daçka forması ile de izlediğimiz Colson, Euroleague ekiplerinden Maccabi’nin de gündeminde yer alıyor.

Birleşik Amerikalı oyuncu takımla beraber kamptayken görüntülü rakip analizi esnasında gelen sürpriz bir videonun ardından göz yaşlarına hakim olamadı.

Colson bu sezon Pro A’da 33 maçta görev alırken 18.4 sayı, 5.1 ribaund, 2.1 asist, 19.1 verimlilik puanı istatistikleriyle katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fransa All-Star’da Dünya Karması, Fransa Karması’nı Yendi (James MVP seçildi)

Paris’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Fransa All-Star maçında Dünya Karması, Fransa Karması’nı 154-149’luk skorla yenmeyi …