Güncel Haberler

Sırbistan, Genç Uzun Petrusev ile Porto Riko’yu Farklı Yendi

Sırbistan, hazırlık maçında Porto Riko‘yu farklı geçti.

2020 Tokyo Olimpiyatları’nda yer alabilmek için eleme maçları oynayacak olan Sırbistan, Yunanistan’ın ev sahipliğinde düzenlenen Acropolis Turnuvası kapsamındaki hazırlık maçında Porto Riko’yu konuk etti ve genç uzun Petrusev’in etkili oyunu eşliğinde baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi 68-80’lik skorla kazanmayı bildi.

Koç Kokoskov yönetimindeki Sırbistan’da Filip Petrusev 21 sayı, 3 asist ile öne çıkarken, Ognjen Dobric 15 sayı, Danilo Andjusic 12 sayı, Boban Marjanovic 11 sayı ve Nemanja Bjelica 6 sayı, 12 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Guduric sakatlığı nedeniyle, Teodosic, Micic ve Milutinov ise dinlendirildikleri için forma giymediler.

Porto Riko cephesinde ise tanıdık isim, eski Daçkalı Gary Browne 19 sayıyla en skorer isim olurken, Isaiah Pineiro ve Emmy Andujar da 10 sayıyla diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: İtalya, 17 Farktan Dönerek Sırbistan’ı Devirdi!

Hazırlık Maçları kapsamında Yunanistan’da düzenlenen Acropolis Turnuvası’nda İtalya, güçlü rakibi Sırbistan karşısında 17 farktan geri …