Güncel Haberler

RESMİ: Kızıl Yıldız’dan Yerli Rotasyonuna 2 Önemli Takviye Geldi!

Gelecek sezon Adriyatik Ligi şampiyonu olarak Turkish Airlines Euroleague‘de wild card (özel davetiye) ile mücadele etmeye devam edecek olan Kızıl Yıldız, yerli rotasyonuna 2 önemli takviye yaptığını açıkladı.

Buducnost’dan gelen 2 takviyeden biri daha önce Sırp ekibinin formasını giymiş olan Luka Mitrovic, diğer ise Karadağ milli takımının önemli parçalarından biri olan Nikola Ivanovic.

2.06 metre boyunda olan 28 yaşındaki Mitrovic, 4 numararlı pozisyonda oynuyor ve geçtiğimiz sezon EuroCup’da 14 maçta görev alırken sadece 1 kez ilk 5 başlamış, ortalama 11:22 dakika sahada kalırken 2.7 sayı, 2.9 ribaund istatistikleri ile katkı verebilmişti.

Her iki guard pozisyonunda görev alabilen 1.91 metre boyunda olan, 27 yaşındaki Ivanovic ise 19 maçta görev alırken sadece 1 maçta ilk 5 başlamış, ortalama 25:29 dakika süre bulurken 14.6 sayı, %29.8 3sayı, 2.2 ribaund, 3.4 asist, 1.2 top çalma, 15.7 verimlilik puanı gibi önemli istatistiklere imza atmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …