Güncel Haberler

Philadelphia, Atlanta Deplasmanında Kazandı ve Seriyi 7. Maça Taşıdı (Furkan 7 sayı)

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi 6. maçında Philadelphia 76ers konuk olduğu Atlanta Hawks‘ı 104-99’luk skorla yenerek seride 3-3 beraberliği sağladı.

Serinin 7. ve son maçı Pazartesi günü Philadelphia’da oynanacak ve kazanan takımı adını konferans finaline yazdırara Milwaukee-Brooklyn serisinin galibi ile karşılaşacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers’da Joel Embiid 22 sayı, 13 ribaund ile öne çıkarken, Tobias Harris 24 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Seth Curry 24 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen Tyrese Maxey 16 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Temsilcimiz Furkan Korkmaz ise yine ilk beş başmasına ve 23 dakika gibi önemli bir süre almasına rağmen 1-5 3sayı, 2-4 2sayı isabetleriyle sadece 7 sayı üretebildi ve istatistiklerine 5 ribaund, 2 asist ekleyebildi.

Hawks cephesinde Trae Young 34 sayı, 5-10 3sayı, 5 ribaund, 12 asist ile en etkili isim olurken, Kevin Huerter 17 sayı, 11 ribaund, 4 asist, Clint Capela 14 sayı, 11 ribaund ve kenardan gelen Danilo Gallinari 16 sayı ile direnmeye çalışan isimler oldular. Dizinden sakatlanan Bogdan Bogdanovic son çeyrekte kenarda oturduğu maçı 7 sayı (1/6 üçlük), 2 ribaund, 1 asist, 2 top çalmayla tamamladı.

https://youtu.be/1XKzY6L06j0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …