Güncel Haberler

Clippers, Mann’in Sürpriz Performansı ile Finale Çıktı!

NBA Batı Konferansı yarı final serisi 6. maçında Leonard’dan yoksun oynayan Los Angeles Clippers konuk ettiği Utah Jazz‘ı Mann’ın sürpriz peformansı eşliğinde 25 farktan geri dönüp 119-131’lik skorla geçerek seriyi 4-2 ile tamamladı ve finale yükseldi.

Clippers, tarihinde ilk kez çıktığı konferans finalinde Phoenix Suns ile karşılaşacak.

Clippers’da Terance Mann 39 sayı, 7-10 3sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ile yıldızlaşırken, Paul George 28 sayı, 9 ribaund, 7 asist, 3 top çalma, Reggie Jackson 27 sayı, 3 ribaund, 10 asist, 3 top çalma ve Nicolas Batum 16 sayı, 4-6 3sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, 3 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Jazz cephesinde ise Donovan Mitchell 39 sayı, 9-15 3sayı, 9 ribaund, 9 asist ile öne çıkarken, Royce O’Neale 21 sayı, 4-6 3sayı, 10 ribaund, Bojan Bogdanovic 14 sayı, 4-8 3sayı, 4 ribaund, Rudy Gobert 12 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve kenardan gelen Jordan Clarkson 21 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular. Temsilcimiz Ersan İlyasova kadroda olmasına rağmen yine süre almadı.

https://youtu.be/25tHXH1UjhQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …