Güncel Haberler

Bu Kez Rusya’ya Kaybettik

2020 Tokyo Olimpiyatları’na katılabilmek için eleme maçlarına çıkacak olan A Milli Basketbol Takımımız, Sinan Erdem’de Rusya ile üst üste oynadığı 2. hazırlık maçında bu kez 64-77’lik skorla farklı kaybetmekten kurtulamadı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Rusya’da Andrey Vorontsevich 14 sayı, 3-4 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Vladimir Ivlev 11 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Semen Antonov 11 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

12 Dev Adam’da ise Cedi Osman 15 sayı, 1-7 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Ömer Faruk Yurtseven de 10 sayı, 4 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

A Milli Takımımız Kanada’nın Victoria kentindeki grupta 29 Haziran – 4 Temmuz arasında oynanacak maçlarda önce Çekya ve Uruguay ile birlikte mücadele edip ilk 2 sırada yer almaya çalışacak sonra da çapraz eşleşmelerle diğer gruptaki rakiplerini devirip tek bileti kapmaya çalışacak Olimpiyat için.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …