Güncel Haberler

NBA’de Thunder ve Celtics Arasında Flaş Bir Takas Gerçekleşti!

ESPN’de yer alan habere NBA‘de 2021-22 sezonu öncesi ilk flaş takas gerçekleşti!

Boston Celtics, performansından memnun kalmadığı Kemba Walker‘ı Oklahoma City Thunder‘a gönderirken Al Horford da eski takımına dönecek.

Takasın detaylarına bakacak olursak;

Celtics, Walker ile beraber 2021 NBA Draftı 16. sıra seçim hakkı, 2025 2.tur draft hakkını gönderecek ve karşılığında Thunder’dan Horford ve Moses Brown ile beraber 2023 2.tur draft hakkı alacak.

1.83 metre boyunda olan 31 yaşındaki Walker, geride bıraktığımız sezon sakatlıkların gölgesinde 43 maçta forma giyebildi ve 19.3 sayı, 4.0 ribaund,4.9 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti.

2.06 metre boyunda olan 35 yaşındaki Dominikli Horford ise sadece 28 maçta forma giyebildi ve 14.2 sayı, 6.7 ribaund, 3.4 asist istatistikleri ile mücadele etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …