Güncel Haberler

İDDİA: Llull, Kontratını Zaten Uzattı!

Turkish Airlines Euroleague tarihinin en başarılı takımlarından biri olan Real Madrid, koç Laso ile yeniden yola devam etme kararı aldıktan sonra iç transferde de hamlelerini açıklamaya hazırlanıyor.

Ülke basınından Carlos Sanchez Blas’a göre 33 yaşındaki tecrübeli guard Sergio Llull ile aslında zaten 1 yıllık yeni bir kontrat yapıldı ve önceden anlaşıldı, sadece resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Llull, Reyes’in emeklilik kararının ardından gelecek yıl kaptan olarak takımın başında yer alacak. Ayrıca haberin detaylarında kontratı bu yaz sona erecek olan yıldız guardın diğer opsiyonları hiç değerlendirmeden direkt Real yönetimi ile görüşüp anlaştığını belirtiliyor.

Geride bıraktığımız sezon sakatlıkların da etkisiyle tam performans veremeyen İspanyol skorer, 8.7 sayı, 3.0 asist istatistkleir ile mücadele etmişti.

Llull, nam-ı diğer Mandalinacı, 2021-22 sezonu ile beraber Real formasıyla tam 15. sezonunu geçirecek. Kulübün sembol isimlerinden beri her ne kadar kontratını 1 yıl daha uzatmış olsa da onun da burada emekli olacağına kesin gözüyle bakanlardanım. Umarım gelecek sezon sağlık problemleri yaşamaz ve onu izleme keyfinden mahrum kalmayız.

https://www.youtube.com/watch?v=VihHKOhqkfk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …