Güncel Haberler

Milliler, Son Çeyrekteki Etkili Oyun Sayesinde Rusya’yı Farklı Geçti!

2020 Tokyo Olimpiyatları’na katılacak takımları belirlemek üzere oynanacak eleme maçları öncesinde oynanan hazırlık maçında A Milli Takımımız Sinan Erdem’de konuk ettiği Rusya‘yı son çeyrekteki etkili oyun eşliğinde 80-62’lik skorla geçmeyi başardı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

12 Dev Adam’da Cedi Osman 14 sayı, 2-9 3sayı, 6 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Sertaç Şanlı 13 sayı, 9 ribaund, 2 asist, Alperen Şengün 13 sayı, 8 ribaund, 2 asist, Şehmus Hazer 11 sayı ve kenardan gelen Melih Mahmutoğlu 11 sayı, 3-7 3sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Rusya cephesinde ise Timofey Mozgov 12 sayı, 6 ribaund, Mikhail Kulagin 12 sayı ve Anton Astapkovich 11 sayı, 3-4 3sayı, 2 ribaund, 3 asist ile çift haneli skor üretebilen yegane isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …