Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe, 6 İsimle Yollarını Ayırdığını Açıkladı

Ülkemizi Turkish Airlines Euroleague‘de temsil eden ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko yeni sezon yapılanması için çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçe Beko yaptığı son açıklamayla tam 6 isimle yollarını ayırdığını duyurdu:

Sporcularımız Berkay Candan, Lorenzo Brown, Kenan Sipahi, Kyle O’Quinn, Alex Perez ve Johnny Hamilton ile yollarımız ayrılmıştır.

Fenerbahçe Ailesi’ne verdikleri katkılardan dolayı sporcularımıza teşekkür eder, kariyerlerinin yeni döneminde kendilerine başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Berkay Candan’ın ayrılmasıyla yerli forvet rotasyonuna Berkan Durmaz veya Metecan Birsen’den birinin eklenmesi beklenirken, Kenan Sipahi yerine ise guard rotasyonuna İsmet Akpınar eklenecek, resmi açıklamanın yakında gelmesi bekleniyor. Sezon ortasında takıma katılan Kyle O’Quinn ve Alex Perez’in yerine direkt olarak ekleme yapılıp yapılmayacağı belli değil. Ama Lorenzo Brown’un da ayrılmasıyla guard rotasyonuna en az 2 takviye daha bekleniyor. Sezonu Mornar Bar’da geçiren Johnny Hamilton ile ise devam edilemeyeceği zaten çok önceden biliniyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …