Güncel Haberler

Milli Takımın Venezüela Maçı Covid Nedeniyle İptal Oldu!

A Milli Takımımız’ın 17 Haziran Perşembe günü Venezüela ile oynayacağı hazırlık maçı iptal oldu!

2020 Tokyo Olimpiyatları için eleme grubunda yer alacak olan ve bu kapsamdaki hazırlıkkar kapsamında bugün saat 16:00’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, Venezüela takımında görülen Covid-19 vakaları nedeniyle iptal edildi.

TBF konuyla ilgili şu açıklamayı yayınladı:

A Erkek Milli Takımımızın FIBA Olimpiyat Elemeleri hazırlıkları kapsamında bugün İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanması planlanan Venezuela müsabakası, rakip takımda yaşanan Covid 19 vakaları nedeniyle iptal edilmiştir.

Türkiye Basketbol Federasyonu

12 Dev Adam, 19 Haziran Cumartesi günü de saat 20.00’de Rusya ile bir hazırlık maçı yapacak. Müsabaka Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

Ay-yıldızlılar, Olimpiyat elemeleri kapsamında Kanada’nın Victoria kentindeki ilk maçını 30 Haziran Çarşamba günü Uruguay, ikinci maçını ise 1 Temmuz’da Çekya ile yapacak. Her iki maç da Türkiye saatiyle 05:35’de başlayacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …