Güncel Haberler

RESMİ: Serie A Şampiyonu Virtus Bologna, Koç Djordjevic ile Yollarını Ayırdı!

İtalya Lega Basket Serie A‘da 2001 yılından bu yana ilk kez şampiyonluğa ulaşan Virtus Bologna‘da koç Sasha Djordjevic ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Final serisinde Euroleague üçüncüsü Milano’yu 4-0 ile süpürerek şampiyonluğa ulaşan Bologna’da yönetim sezon içerisinde de Sırp koç ile yollarını ayırdığını açıklamış ama hatırlayacağınız üzere oyunculardan gelen tepkiler nedeniyle tekrar 53 yaşındaki koç ile yola devam etme kararı alınmıştı.

İtalyan ekibinin ana hedefi, EuroCup’da final oynayıp Euroleague biletini kapmaktı ama yarı finalde Unics Kazan’a elenerek bunu gerçekleştirememişlerdi.

Kulüpten koç Djordjevic’in ayrılığı hakkında yapılan resmi açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Yaşattığın tüm mutluluklar ve zaferler için teşekkürler. Antwerp’teki o gece ve 16. şampiyonluk kupası bu kulübün hatıraları arasında sonsuza kadar anılacak.

Bütün Juventus kulübü, görevinin başındayken sürekli olarak gösterdiğin tutku için sana teşekkür ediyor ve bundan sonraki profesyonel yaşantıdan başarılar diliyor.

Virtus Bologna

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Belgrad Deplasmanından Son Nefeste Çıktı

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta mücadelesinde Virtus Bologna konuk olduğu Partizan‘ı son nefeste 75-77’lik skorla …