Güncel Haberler

NBA’de 2020-21 Sezonunun En İyi Savunma Beşi Belli Oldu

NBA‘de play-off heyecanı sürerken 2020-21 sezonunun ödülleri de sahipleriyle buluşmaya devam ediyor eş zamanlı olarak.

2020-21 sezonunda oyunun savunma tarafında gösterdikleri performansla alkışları toplayan isimler En İyi Savunma Takımı’nda kendilerine yer bularak onore edildiler.

Elbette Yılın Savunmacısı seçilen Rudy Gobert bu özel beşte kendisine yer bulurken, ona geçen sezonun en iyi savunmacısı Giannis Antetokounmpo, Ben Simmons, Draymond Green ve Jrue Holiday eşlik ettiler.

Toplamda 100 spor yazarı ve medya temsilcisinin oylamaya katıldığı seçimde Gobert ve Simmons, tüm oy verenler tarafından en iyi savunma beşine koyuldular.

En İyi İkinci Savunma Beşi’nde ise Bam Adebayo, Jimmy Butler, Joel Embiid, Matisse Thybulle ve Kawhi Leonard yer aldılar.

Oylama sonucunda alınan tüm puanlar aşağıdaki gibiydi:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …