Güncel Haberler

BSL’ye Çıkan İkinci Takım Yalovaspor Oldu

Türkiye Basketbol Ligi‘nde final serisinin 4. maçında Samsunspor’u 94-81 yenen Semt77 Yalovaspor, 3-1 ile şampiyonluğa ulaştı ve ING Basketbol Süper Ligi‘nin en yeni takımı oldu.

Koç Yavuz yönetiminde 90. Yıl Spor Salonu’nda evinde kazanan Yalovaspor’da Ali Işık 21 sayı ile en skorer isim olurken, Lamont Jones 19 sayı, 12 asist, Hüseyin Akın Demir 15 sayı ve Yancy Gates de 12 sayı, 8 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Samsunspor cephesinde ise Kahlil Dukes 27 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Ahmet Fatih Cantitiz 24 sayıyla ona en iyi destek eren isim oldu, Can Özcan da 15 sayıyla etkili oldu ama galibiyet için yeterli değildi.

Böylelikle normal sezonu lider olarak tamamlayarak BSL’ye yükselen Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nin ardından 2021-22 sezonunda en üst ligde yer alacak en yeni takım Yalovaspor oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …