Güncel Haberler

Koç Ataman, Sertaç’ın Barcelona’ya Transferi ile İlgili Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague ve ING Basketbol Süper Ligi’nde 2020-21 sezonunu çifte kupayla tamamlayan Anadolu Efes‘de yaprak dökümü başladı.

Anadolu Efes ile özellikle ikinci yarıda, sonrasında da play-off serisi ve Final Four’da gösterdiği performansları dikkatleri üstüne çeken milli pivot Sertaç Şanlı bildiğiniz üzere lacivert beyazlıların finalde yenerek kupaya uzandığı FC Barcelona ile anlaştı.

Bu haberin üzerine ise tecrübeli koç Ergin Ataman‘dan sitem içeren açıklamalar geldi. Başarılı koç “Giderken benimle konuşmadı ama hayırlı olsun” derken şu ifadeleri kullandı:

Kimi oyuncu alır, kimi kupa alır. Barcelona sezon içinde de Pau Gasol’u transfer etmişti ama biz şampiyon olduk. Sertaç şampiyon takım yerine ikinci takımı tercih ettiyse, bu onun kararı. Bize de hayırlı olsun demek düşer.

Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …