Güncel Haberler

İDDİA: Fenerbahçe’de Ulanovas ile Yollar Ayrılıyor

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Turkish Airlines Euroleague temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko‘da yolların ayrılacağı isimler de ortaya çıkmaya başladı.

Daha önce Ali Muhammed, Eddie, Brown, O’Quinn, Perez gibi isimlerle yolların ayrılacağı netleşmişti. Son olarak Litvanya kaynaklı Basketnews.lt ve 15min.lt sitelerinde yer alan haberlere göre Edgaras Ulanovas da yolcular listesine eklendi.

Shayok transferinin bitirilmesinin de bu kararda etkisi büyük elbette.

Fenerbahçe Beko ile gelecek sezonu da kapsayan kontratı var. Ancak istenen performansı alınamadığı için yolları ayırma kararı alındı, menajeri ile de kontrat fesih görüşmelerinde sona yaklaşılmış durumda.

1.99 metre boyunda olan 29 yaşındaki Litvanyalı kısa forvet, bu sezon Euroleague sahnesinde 28 maçta görev almış ve tamamında ilk beş başlarken ortalama 19:34 dakika sahada kalmış, 4.5 sayı, %40.0 3sayı, 1.6 ribaund, 1.4 asist, 4.7 verimlilik puanı istatistikleriyle katkı verebilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …