Güncel Haberler

İDDİA: Olympiakos, Fall ile Anlaştı!

Yunanistan Ligi’nde yer almadığı için Turkish Airlines Euroleague‘de normal sezon bittiğinden bu yana tatile giren ve yeni sezon planlamasına başlayan Olympiakos yeni uzununu buldu.

Sizlere daha önce görüşmelerin başladığını iletmiş olduğum Moustapha Fall ile Eurohoops’un haberine göre 1+1 yıllık kontrat konusunda anlaştılar, Asvel Villeurbanne‘in sezonu tamamlamasının ardından resmi açıklama yapılacak.

Fransız uzun hakkındaki detaylı analizime BURADAN ulaşabilirsiniz.

2.18 metre boyuhnda olan 29 yaşındaki Fransız pivot, Euroleague sahnesinde 31 maçtan 28 tanesine ilk 5 başladı ve ortalama 22 dakika süre alırken, yüzde 70.1 2 sayı isabetiyle 8.8 sayı üretti, istaistiklerine 5.5 ribaund, 0.9 blok da ekledi ve 14.13 verimlilik puanına ulaştı.

https://youtu.be/Na7u7ZyyH_Y

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …