Güncel Haberler

Milwaukee Seriye Tutundu

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi 3. maçında Milwaukee Bucks konuk ettiği Brooklyn Nets‘i 83-86’lık skorla yenerek ilk galibiyetini aldı ve seriyi 2-1’e getirdi.

Serinin 4. maçı Pazar günü yine Milwaukee’de oynanacak.

Bitime 11 saniye kala Brooklyn savunmasının bir anlık konsantrasyon düşüklüğünden iyi faydalanan Holiday potaya giderek kolay bir sayı buldu ve Bucks’ı 83-84 öne geçirdi. 6 saniye kala son Nets hücumunda Brown potaya gitti ama Lopez onun atışını bozdu. 2.1 saniye kala son Bucks hücumunda çizgiye giden Middleton hata yapmadı ve skoru 83-86 yaptı. Son hücum için mola sonrası topu karşı sahaya taşıyan Nets, Durant’in tek ayak üstünde bulduğu zor üçlükden de isabet çıkaramadı ve maçın sonucu 83-86 Bucks lehine tescillenmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bucks’da Khris Middleton 35 sayı, 3-6 3sayı, 15 ribaund ile en skorer isim olurken, Giannis Antetokounmpo da 33 sayı, 1-8 3sayı, 14 ribaund, 2 asist ile ona destek oldu. Bu iki isim dışında çift haneli skor üretebilen olmadı.

Harden ve Green’den yoksun olan Nets cephesinde ise Kevin Durant 30 sayı, 3-8 3sayı, 11 ribaund, 5 asist, 4 top çalma ile komple bir performans sergilerjen, Kyrie Irving 22 sayı, 2-8 3sayı, 5 ribaund, 3 top çalma ve Bruce Brown 16 sayı, 11 ribaund, 3 asist ile diğer direnen isimler oldular.

https://youtu.be/M0srbBHF_xE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …