Güncel Haberler

FLAŞ: Fenerbahçe, Shayok ile İmzaladı!

Yeni sezon planlarına hız veren Turkish Airlines Euroleague‘deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, forvet rotasyonunu tanıdık bir isimle güçlendirdi.

Sizlere daha önce görüşmelere başladıklarını iletmiş olduğum Marial Shayok ile beIN Sports’un haberine göre anlaşma imzaladılar, yakın zamanda resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Kanadalı forvet hakkındaki detaylı analizimi ve Fenernbahçe’de neler yapabileceğini dair yorumlarımı BURADA sizlerle paylaşmıştım.

Bu arada ufak bir not; Gherardini – Kanada işbirliği yine devrede Tyler Ennis ve Anthony Bennet transferlerinde olduğu gibi. Umarız Shayok’un kariyeri diğer iki isme benzemez.

1.96 metre boyunda olan 25 yaşındaki Kanadalı kısa forvet BSL sahnesinde Frutti Extra Bursaspor ile 12 maçta görev alırken ortalama 29.4 dakika sahada kaldı ve 18.9 sayı, %32.3 3sayı, 6.9 ribaund, 4.2 asist, 19.5 verimlilik puanı gibi önemli istatistiklere imza attı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …