Güncel Haberler

Tenerife, Huertas Liderliğinde Barça’yı Farklı Geçip Seriyi Eşitledi

İspanya Liga Endesa yarı final serisi 2. maçında Tenerife konuk ettiği güçlü rakibi FC Barcelona‘yı Huertas liderliğinde 80-68 gibi farklı bir skorla geçerek seriye 1-1 eşitlik getirmiş oldu.

Serinin 3. ve son maçı Palau Blaugrana’da oynanacak ve o maçı kazanan adını finale yazdırmış olacak.

Tenerife’de Marcelinho Huertas 26 sayı, 4 ribaund, 11 asist ile yıldızlaşırken, Giorgi Shermadini 21 sayı, 10 ribaund ve Tyler Cavanaugh 10 sayı, 9 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Barça cephesinde ise Pau Gasol 15 sayı, 7 ribaund ile en skorer isim olurken, Brandon Davies 12 sayı, 3 ribaund, Cory Higgins 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Nikola Mirotic 10 sayı, 9 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …