Güncel Haberler

Phoenix, Paul Liderliğinde Denver’ı Farklı Geçti

NBA Batı Konferansı yarı final serisi 2. maçında Phoenix Suns konuk ettiği Denver Nuggets‘ı Paul liderliğinde 98-123 gibi farklı bir skorla yenerek seride 2-0 üstünlüğü de ele geçirdi.

Serinin sonrası 2 maçı Denver’ın ev sahipliğinde oynanacak, toplam 4 gaibiyete ulaşan adını finale yazdıracak.

Suns’da Chris Paul 17 sayı, 5 ribaund, 15 asist ile maçın yıldızı olurken, Devin Booker 18 sayı, 3-7 3sayı, 10 ribaund, 2 asist, DeAndre Ayton 15 sayı, 10 ribaund ve Mikal Bridges 16 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Nuggets cephesinde MVP Nikola Jokic 24 sayı, 13 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Michael Porter 11 sayı, 6 ribaund, Paul Millsap 11 saayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 blok ve Will Barton 10 sayı, 3 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler.

https://youtu.be/EmUos46_tWg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Boston Deplasmanından Son Nefeste Galibiyet Çıkardı

NBA Batı Konferansı ekiplerinden Denver Nuggets konuk olduğu Doğu’nun lideri Boston Celtics‘i son nefeste 102-100’lük …