Güncel Haberler

Bologna, Milano’yu Süpürmek Üzere!

İtalya Lega Basket Serie A final serisi 3. maçında Virtus Bologna konuk ettiği Olimpia Milano‘yu 76-58 gibi farklı bir skorla yenerek seride 3-0 üstünlüğü ele geçirdi.

Serinin 4. maçı yine Bologna’da 11 Haziran Cuma günü oynanacak ve o maçı da Bologna kazanırsa rakibini 4-0 ile süpürerek 2020-21 şampiyonluk kupasının sahibi olacak.

Bologna’da Kyle Weems 23 sayı, 10 ribaund ile yıldızlaşırken, Milos Teodosic 12 sayı, 4 ribaund, 6 asist ve Alessandro Pajola 10 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Milano cephesinde ise Gigi Datome 14 sayı, 5 ribaund, Shavon Shields 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Kevin Punter 11 sayı, 5 ribaund ile direnmeye çalışan ama yetersiz kalan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Savunma Performansıyla Asvel’in Sürpriz Yapmasına İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde Virtus Bologna, konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili bir …