Güncel Haberler

RESMİ: 4 Yıllık Markovic-Gaziantep Birliği Sona Erdi (Yeni durağı Dijon mu?)

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Empera Halı Gaziantep‘de bir ayrılık yaşandı!

Tam 4 sezondur takımın başında bulunan Bosnalı koç Nenad Markovic, şahsi sosyal medya hesabından yayınladığı duyuruyla kulüpten ayrdığını açıkladı.

Tecrübeli koçun açıklaması şu şekildeydi:

Her güzel hikaye bir gün son bulur, bitirmek ise asla kolay değildir ama ben geriye dönüp baktığımda sadece gurur duyduğumu söylemeliyim. 4 yıldır bana ve aileme verdiğiniz tüm destek için, sevgi için çok teşekkürler. Birlikte çalıştığım tüm kulüp personeline ve tüm oyuncularıma sonsuz teşekkürler. Gaziantep her zaman kalbimde olacak.

Markovic yönetimindeki güneydoğu ekibi bu sezon BSL’de 15 galibiyet – 15 mağlubiyet ile 8. sırada yer alarak play-off bileti kapmış, çeyrek finalde ise güçlü rakibi Anadolu Efes’e 2-0 ile elenmekten kurtulamamıştı.

Daha önce ülkemizde Trabzonspor ve Pınar Karşıyaka’yı da çalıştırmış olan 53 yaşındaki tecrübeli koçun BeBasket’in haberine göre Fransız ekibi Dijon ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …