Güncel Haberler

İDDİA: Mirotic, Olimpiyatlarda Yer Almayabilir!

İspanya Milli Takımı‘nın en önemli kozlarından biri olan Nikola Mirotic, iddialara göre 2021 Tokyo Olimpiyatları‘nda yer almayabilir!

FC Barcelona forması giyen Euroleague’in en pahalı oyuncusu konumundaki Mirotic, Olimpiyatlar’da forma giyemeyebilir.

AS’da yer alan habere göre 30 yaşındaki tecrübeli yıldız Barcelona ile geçirdiği zorlu sezonun ardından bu yazı ailesiyle geçirmeyi tercih edecek.

Euroleague’de zorlu bir sezonu geride bıraktı ve Endesa’da da sezon daha devam ediyor ve büyük olasılıkla da çok yıpratıcı bir final serisi oynayacaklar Barça ile birlikte.

Ancak hali hazırdaki takım arkadaşlarından, 41 yaşındaki Pau Gasol’ün onu kendisiyle birlikte son kez Olimpiyatlar’da oynama konusunda ikna edebileceği de gelen haberler arasında.

Diğer taraftan İspanya adına başka kötü haberler de var. Minnesota Timberwolves forması giyen Ricky Rubio sağlık protokolleri nedeniyle Olimpiyatlar’da forma giyemeyebilir ki o da bu yazı ailesine ayırmak istediğini The Athletic’e verdiği röportajda dile getirmişti.

Clippers forması giyen Serge Ibaka’nın da bir sakatlığı var ve Olimpiyatlar’a yetişmesi beklenmiyor ki zaten 2014 yılından beri de milli formayı giymiyor. Çünkü tek devşirme kontenjanını koç Scariolo, Mirotic’den yana kullanıyor uzun bir süredir.

Dünya Şampiyonu olarak Olimpiyatlar’a direkt katılacak olan İspanya, C grubunda Arjantin, Japonya ve Kaunas’daki eleme grubunu lider tamamlayacak takım ile karşılaşacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Son Çeyrek Operasyonuyla Kaunas’dan Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı son çeyrekteki 7-15’lik …