Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos, Mack ile Yollarını Ayırdı

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Panathinaikos, bu sezon verim alamadığı isimlerden biri olan Shelvin Mack ile yollarını ayırdı.

Kasım 2020’de kadroya katılan NBA patentli Birleşik Amerikalı guard, kişisel sebepler nedeniyle takımdan ayrılıp Amerika’ya gitmişti. Bunun üstünde Panathinaikos da Yunanistan Ligi’nde final oynarken takımı yanlız bırakan Mack ile yolları ayırma karar aldı.

31 yaşında olan 1.90 metre boyundaki tecrübeli oyuncu bu sezon Euroleague sahnesinde 26 maçta görev alırken 6.0 say, 2.8 asist, 1.2 ribaund istatistikleri ile beklentilerin çok altında kalmıştı.

Daha önce Milano forması ile de Euroleague sahnesinde beklentileri veremeyen Mack’in Jerusalem forması BCL’de fena iş çıkarmadığını görmüştük. Yeni sezonda da ona bir Euroleague takımının tekrar şans vermeyeceğini, onu yeniden BCL ya da EuroCup’da ise görebileceğimizi tahmin ediyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …