Güncel Haberler

İDDİA: Milano, “Kill Bill” ile İlgileniyor!

Turkish Airlines Euroleague‘de 29 yılın ardından Final Four’a kalıp sezonu oradandan da üçüncü olarak çıkan Olimpia Milano yeni sezon için transfer çalışmalarına da başladı.

Yunan sitesi Fosonline’ın haberine göre GM Stavropoulos ve koç Messina’nın hedefinde Olympiakos‘un efsane yıldızı Vassilis Spanoulis yer alıyor.

7 Ağutstos’da 39 yaşına girecek olan tecrübeli yıldızın kontratı sona erdi ve şuanda serbest. Her ne kadar önceliği Kırmızılar ile imzalamak olsa da Milano’nun onun aklını çelmek için elinden geleni yapacağı, koç Messina’nın onun direksiyonda görmeyi çok istediği belirtilmiş haberin detaylarında.

Bu sezon Euroleague sahnesinde 34 maçta görev alan ve sadece 2 maçta ilk beş başlayan Kill Bill, ortalama 17:16 dakika sahada kalırken 6.4 sayı, %28.3 3sayı, %64.4 s.atış, 1.5 ribaund, 2.7 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti.

EDİTÖR YORUMU:

Euroleague tarihinin gelmiş geçmiş en çok sayı atan (4455) oyuncusu olan Spanoulis, son yıllarda beklentilerin çok altında bir performans sergiledi. İlerleyen yaşıyla birlikte değişen ve artık çok daha yüksek tempoda oynanan Avrupa basketboluna pek uyum sağlamayamadığı bir gerçek. İkili oyunlarda artık ne yapacağı savunmalar tarafından daha rahat tahmin edilen ve dış şutlarda düşen yüzdesi, artı ağırlaşan bacaklarıyla hücumdaki silahları epey sınırlı bir Spanoulis var karşımızda ki zaten koç Bartzokas da onun sürelerini hatrı sayılır şekilde düşürmüştü geçen sezondan başlayarak. 2010 yılından bu yana aralıksız olarak kırmızı beyazlı formayı giyiyor ve büyük olasılıkla kariyerinin son sezonu olacak 2021-22 sezonunu da takımında geçirip, burada emekli olmak isteyecektir. Kariyerinin son yılında yeni bir maceraya atılmak isteyeceğini düşünmüyorum ki zaten Milano’da onun verebileceği organizasyon ve liderlik gibi katkıları Rodriguez’den fazlasıyla alıyorlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …