Güncel Haberler

Koç Ataman, Fenerbahçe Galibiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi final serisi 2. maçında Anadolu Efes, konuk ettiği Fenerbahçe Beko’yu 95-73’lük skorla farklı geçmişti.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Bugün maçın ilk yarısında çok iyi oynayamadık. Bir anlamda bir önceki maça benzer bir maç oldu. Bir türlü kıramadık maçı, ikinci yarıda da Fenerbahçe Beko iyi direnç koydu. Daha sonra Larkin, Micic ve Singleton’ın sayılarıyla üç dakika kala maçı kırdık aslında. Singleton’a yapılan basket faul sonrasında tatsızlıklar oldu ama bunlar olabilir. Basketbolda oyuncular arasında itiş kakış oldu. Öncesinde maçı kırmıştık zaten, 3.30 kala 11 sayı öndeydik. Olmasa daha iyiydi ama yapacak bir şey yok. Zaman zaman bunlar olabilir. Bizim hiç bir oyuncu ya da kulüple bir sorunumuz yok. 2-0 öndeyiz, seri devam ediyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …