Güncel Haberler

Eski BSL Yıldızları, Yunanistan Ligi Üçüncülük Maçında Şov Yaptı!

Yunanistan Ligi üçüncülük serisi 2. maçında AEK evinde Promitheas‘ı 113-101’lik skorla yenerek seride durumu 1-1 ile eşitledi.

Formalite için oynanan üçüncülük serisinin 2. maçının bizim için önemli olan tarafı ise iki eski BSL oyuncusunun yaptığı şovdu.

AEK cephesinde eski Galatasaraylı Daryl Macon 25 dakika süre alırken 42 sayı, 9-11 3sayı, 4 asist ile takımını galibiyete taşırken, Yannick Moreira 14 sayı ve Nikos Gkikas ile Kostas Gontikas ise 12’şer sayıyla diğer etkili isimlerdi.

Promitheas’da ise daha önce ülkemizde Sakarya ve Bursaspor formaları giymiş olan Gian Clavell 35 dakika süre alıp 45 sayı, 12-20 2sayı, 6-11 3sayı, 4 ribaund ile takımını ayakta tutarken, Jerai Grant de 16 sayı ile ona destek olan diğer isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atina Derbisinde Panathinaikos, Konuk Olduğu AEK’yı Farka Boğdu

Yunanistan Ligi 18. hafta programında Atina derbisi izledik; Panathinaikos konuk olduğu AEK’yı 69-89’luk skorla farklı …