Güncel Haberler

BSL Final Serisi 2. Randevu: Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko

ING Basketbol Süper Ligi final serisi 2. maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem’de Fenerbahçe Beko‘yu konuk ediyor.

5 Haziran Cumartesi günü saat 19:30’da başlayacak karşılaşmayı basketbol severler TRT Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Final serisinin ilk maçında ev sahibi Anadolu Efes rakibini 111-71’lik skorla, tarihi bir farkla geçmeyi başarmış ve seriye 1-0 önde başlamıştı. O maçta Efes adına Shane Larkin 23 sayı ve Fenerbahçe adına ise Melih Mahmutoğlu 13 sayıyla öne çıkan isimler olmuşlardı.

Anadolu Efes’de Tibor Pleiss, Fenerbahçe’de ise Dyshawn Pierre sakatlıklarından dolayı bu maçta da forma giyemeyecekler.

İki takım arasında normal sezonda oynanan iki karşılaşmayı Anadolu Efes galip bitirdi.

Ligin ilk yarısında 26 Aralık Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Anadolu Efes 85-72 kazandı. Fenerbahçe Beko’da Dyshawn Pierre 16 sayı üretirken, Anadolu Efes cephesinde ise Adrien Moerman 25 sayı buldu. İkinci yarıda 7 Mayıs Cuma günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmanın kazananı 84-88 ile Anadolu Efes oldu. Fenerbahçe Beko’da Marko Guduric 20, Berkay Candan 15 sayı bulurken, Anadolu Efes’te ise Krunoslav Simon 21, Adrien Moerman 15 sayı üretti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …