Güncel Haberler

Wizards – Sixers Maçında Sahaya Giren Taraftarın Cezası Belli Oldu!

NBA‘de play-off heyecanı devam ederken Washington Wizards ile Philadelphia 76ers arasında oynanan seride ilginç tribün olayları da yaşanıyor.

Serinin 2. maçında Philadelphia’lı bir taraftar Westbrook’un üzerine patlamış mısır dökmüştü. Serinin 4. maçında ise Washington’un salo Capitol One Arena’da bir tribün olayı daha yaşandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında pota altından koşarak sahaya girmeye çalışan bir taraftar güvenlik güçlerinin hızlı müdahelesi ile sahaya bir kaç adım attıktan sonra hemen etkisiz hale getirildi.

NBA’de yaşanan diğer tribün olaylarında olduğu gibi bu taraftar da göz altına alındı ve Capitol One Arena’ya girişi ömür boyu yasaklanarak cezalandırıldı.

Pandeminin etkisinin azalmasıyla salonlara yeni yeni taraftarlar alınmaya başlandı ve geçtiğimiz sezonlara göre hatrı sayılır şekilde artan bu tribün olaylarına NBA yönetiminin nasıl önlemler alacağını merakla takip ediyor olacağız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …